2022-02-19 07:46:17• hírek • hirado.hu

Lelőttek egy édesapát, miközben lánya születésnapi tortáját vitte

Lelőttek egy 24 éves férfit Texasban, egy gyermebarát étteremlánc parkolójában. A férfi kislánya hatodik születésnapjára rendelt tortával érkezett a helyszínre, amikor halálos lövést kapott.

A rendőrségi jelentések szerint az áldozatot, a 24 éves Calogero Duenest, felesége Amber Uresti és két gyermekük, a 6 éves  Serina, és a 3 éves Marrlow várta az étterembe – írta korábban az NBC News.


Duenes azért érkezett később, mert felesége megbízta kislányuk születésnapi tortájának beszerzésével. A férfi éppen parkolóból sétált be, kezében a tortával, amikor egy ismeretlen meglőtte.


A rendőrség tájékoztatása szerint a biztonsági kamera felvételein jól látható, ahogy egy férfi rossz irányból akar kihajtani a parkolóból, és majdnem elüti Duenest. A felvételen ezután az is látszik, hogy a férfiak összeszólalkoznak, majd a fekete Ford típusú autó sofőrje lövést adott le Duenesre. Néhány pillanattal később egy szemtanú azt mondta a rendőrségnek, hogy három lövést hallott.


„Láttam őt” – mondta Duenes felesége. „Láttam, ahogy felénk sétál. Mondtam a pincér hölgynek, hogy a férjem úton van. Rámutattam, és amint megfordultam, berohant az ajtón, és azt mondta: meglőttek, meglőttek! A lányaink látták, ahogy összeesik és a földön fekszik.


Duenest azonnal kórházba szállították, azonban az életét sajnos már nem tudták megmenteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: